Komplet za hranjenje

Baby Bib and Spoon set

Najboljši pomočnik pri hranjenju dojenčkov in malčkov

Messy FeedingKot veste, imam tri otroke. Vsakič, ko smo začeli uvajati hrano, je bilo povečano število umazanih in mokrih oblekic. Kasneje, ko so bili malčki dovolj spretni, da so začeli tudi sami nositi hrano v usta, je le-ta pristala prepogosto na tleh, na mizi, na stolu. Vse to se dogaja in dogajalo se je tudi nam, kljub temu, da so imeli okrog vratu slinčke. Nered sem zajezila, ko sem pri našem zadnjem članu družine odkrila, najboljši izdelek za zaščito oblačil. Izdelek, ki me je rešil, je bil silikonski slinček z žepom za lovljenje hrane. Hrana, ki je zgrešila usta, je pristala v žepu slinčka. Da je z največjim veseljem pojedel svoj obrok, so mu pomagale mehke silikonske žličke.

Radosti hranjenja

Vsakič, ko sem hranila svoje otroke, sem doživljala frustracije. Najprej smo se borili, da smo pripeli slinček okoli vratu. Potem sem ves čas preverjala, da ne bi bila žlička prevroča. V naslednjem trenutku se je nekdo zadel z žlico v dlesni. Nato je zgrešil usta in hrana je pristala na tleh. Potem je spil kozarec vode ali druge pijače in tekočina, ki je zgrešila pravo pot, je zmočila oblekice. Slinček je bil moker, umazan in potreben pranja. Seveda sem morala zbrati kup oblačil, da sem napolnila pralni stroj. Ob kupu umazanih majčk, hlačk in drugih oblačil, se dokaj hitro napolni. Vendar, zakaj bi imela toliko umazanega perila, če si lahko olajšam vse skupaj?

Najboljši proizvod za čistejše hranjenje

Baby Feeding

Nekega dne sem na srečo našla in nato ustvarila izdelek, ki mi je prihranil čas, živce, vodo, čista oblačila in zadovoljnega otroka (ker se mu ni bilo potrebno preoblačiti :)). To je set slinčka in dveh žlic, Matea’s. Moj najmlajši sin ima še vedno rad žličko, ker je narejena za lažje hranjenje. Je mehka, ročaj se lepo prilega dojenčkovim rokam. Žlička je prijazna dojenčkovim dlesnim, ker se upogne, če se zadane v zobke ali dlesni. Slinček je mehak in prijeten, ter ima nastavljiv ovratnik, tako, da je primeren za dojenčka, ki prične s hranjenjem in raste z njim, dokler potrebuje zaščito. Veliki, odprti žep pa ulovi hrano in pijačo, ki zgreši otroška usteca.

In najboljši del za starše je, da ga ni potrebno prati s perilom. Slinček samo obrišemo s suho krpo ali robčkom, in že je čist in suh. Tudi žličke ni težko očistiti. Če želite, lahko damo žličko in slinček v pomivalni stroj, ali pa le speremo pod tekočo vodo.

Seveda so tu še druge prednosti. Ko greste na pot, na sprehod, na počitnice s svojim malim razgrajačem, lahko žlice spravite v žep slinčka. Pospravljenje žličke skupaj s slinčkom zvijete v rolo. Komplet je pripravljen, da ga pospravite v torbo in lahko greste. Ko se bosta z otrokom nahranila, lahko pospravite nazaj suh in čist slinček, saj ste ga lahko takoj obrisali.

Tudi doma ne potrebuje veliko prostora, saj zvitega z lahkoto potisnemo v predal.

Zadnja stvar, ki jo morate vedeti o kompletu za hranjenje otroka

Verjamem, da boste zelo zadovoljne, ko boste začele uporabljati omenjeni komplet.

Zaradi umika proizvoda iz ponudbe, je le-ta na razprodaji. Izbirate lahko med modrim, zelenim in roza kompletom. Preverite, če je izdelek še na voljo na:

mateja@mateas-matejagrabner.si

Več izdelkov za svojega nadobudneža najdete tudi na Amazonu, kjer si lahko ustvarite posebno listo želja.

Mateja Grabner

Nasveti pri uvajanju hrane dojenčkom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.