O meni

Že kot majhna deklica sem rada brala, raziskovala svet okoli sebe. Sanjala sem kako bi odpotovala v vesolje. Ob opazovanju zvezdnatega neba sem pričela spoznavati, kako lepo je okoli nas.

Potikala sem se po domačih travnikih in gozdovih. Igrala sem se ob potočku, ki teče mimo domače hiše. Občudovala sem naravo, kako se spreminja skozi letne čase in ugotavljala, kako je vsak letni čas čudovit.

Nenehno sem se vračala v naravo. Hodila v hribe, spoznavala samonikle, divje rastline in preživela veliko časa ob reki Savinji.

Ko sem odraščala, me je zvedavost peljala po različnih poteh. Tako sem želela postati vzgojiteljica, naslednjič pa podjetnica.  Ko sem nekega dne videla na televiziji, kako lepo so bile podjetnice oblečene, imele so velike pisarne, s krasnimi razgledi, so se moje želje še okrepile.

Tako sem nenazadnje res šla v srednjo šolo, kjer se je začelo moje izobraževanje o podjetništvu (Podjetniško poslovanje).  Izobraževanje sem nadaljevala na Ekonomski fakulteti, Univerze v Ljubljani.

Tako sem postala diplomirana ekonomistka na področju turizma. Nekaj let sem delala v turistični agenciji, še kot študentka.

Moja redna zaposlitev je bila v avtomobilskem podjetju, kjer sem delala v pisarni. Žal ta ni imela lepega razgleda, niti ugodnega okolja. Kar me je odgnalo proč. Za tem stoji še dolga zgodba, ki je zapisana v nekem drugem zapisu.

Ves čas me je moja zvedavost vodila k naravi, zdravi prehrani, zdravemu načinu življenja. Tako sem prebirala razne članke in knjige povezane s temi temami.

V svoji karieri sem želela nekaj več. Potrebovala sem več izzivov, želela sem biti neodvisna, sama svoja šefica. Želela sem imeti več časa za svojo družino, za svoje hobije in interese.

Tako sem začela raziskovati, katero bi bilo najboljše delo, ki bi ga rad opravljala in bi imela poleg tega dovolj časa za svojo družino, hobije itd.

Aprila 2015 sem zaprla vrata za sabo v podjetju, za katero sem delala. Življenje se je spremenilo in začela sem obiskovati različne seminarje, izobraževalne programe, tečaje. Prebrala sem tudi mnogo poslovnih, psiholoških knjig in še kakšnih knjig.

Odločila sem se, da moram najti neko rešitev, da bom lahko delala od doma.

Tako sem po rojstvu tretjega otroka stopila na samostojno, poslovno pot.

Ker že od nekdaj sledim zdravemu načinu življenja, sem se po dolgih raziskavah pridružila družbi z izdelki iz aloe vere. Tako z veseljem podelim tudi kakšno izkušnjo z vami, saj menim, da je potrebno deliti dobre stvari, za dobro ljudi.

Malo za šalo, malo za res, je nastal zapis Moji poklici, kjer me lahko še bolj spoznate 😉

Tudi pri prehranjevanju rada eksperimentiram, raziskujem, ter pripravljam dobre, okusne in zdrave jedi. Sem zagovornica naravne, zdrave, lokalne hrane. Še posebej sem vesela, ko zraste kaj okusnega na mojem vrtičku. Kar je pa najpomembnejše je to, da vem, da je naravno in polno hranil.

Tako sem sedaj razkrila, da tudi malce vrtnarim. Po navadi pridelam toliko pridelka, da ga sproti pojemo. Kadar je letina bogata, lahko tudi kaj shranim za zimo. Neprecenljivo!

Seveda k zdravemu življenju sodi tudi vadba, zato delam tudi na tem, tako vadim Tai Chi Chuan, QiGong, se sprehajam v naravi, hodim v hribe, kolesarim in še kaj bi se našlo.

Stremim k temu, da s svojo družino preživim veliko časa, ki ga poskušamo kakovostno izkoristiti. Skupaj se radi podamo na kolesarske izlete, v gozd in tudi v hribe. No počasi lezemo vedno višje, saj sledimo temu, kolikor zmore najmlajši član družine. Kadar smo za štirimi zidovi ustvarjamo, igramo družabne igre, kuhamo, pečemo…

Kako pa lahko pomagam vam, ki ste prišli na to stran?

  1. Moje poslanstvo je pomagati družinam in posameznikom, do zdravega življenjskega stila. 
  2. Podajam svoja znanja in spoznanja k reševanju težav (z naravnimi pristopi), ki jih prinese ADHD, saj sem tudi sama starš otroku z ADHD.
  3. Če potrebujete 100 % gel aloe vere za podporo svojemu zdravju, kozmetiko na podlagi aloe vere ali prehranska dopolnila, se ravno tako lahko obrnete name.
  4. Preverite ponudbo v zavihku Nakupovanje.
Matea's healthy lifestyle & Aloe Vera
Dobrodošli na FB strani – Matea’s – Mateja Grabner
Pridružite se podporni skupini za reševanje težav z ADHD