Pressure Cooker (kuhanje pod pritiskom)

Ozaveščenost o zdravi prehrani

Ker se čas v našem vsakdanu zavrti zelo hitro, pogosto nimamo priložnosti za pripravo domačega obroka. Zato gremo v restavracije s hitro prehrano, na sendvič itd. S tem načinom življenja ne koristimo našemu zdravju niti telesu.

Da bomo lahko kaj spremenili, moramo najprej spremeniti svoje razmišljanje. Zavedati se moramo pomena zdrave hrane. Razumeti moramo zdrav način življenja (prehrana, redna vadba).

Več o zdravem načinu prehranjevanja prihodnjič. V tokratnem blogu, pa vam bom predstavila, kako si lahko pripravite odličen obed, v kratkem času. Pomagate si lahko z odlično električno kuhinjsko napravo Pressure Cooker King Pro, ki pripravlja vaše zdrave sestavine za okusen obrok v krajšem času. S tem, ko skuhate svojo jed, veste, kaj ste dali v lonec. Tako boste koristili telesu in duši. Vaše zadovoljstvo bo še večje, ko se boste zavedeli, da v jedi ni konzervansov, sladil ali drugih nezdravih sestavin.

Pressure King Pro

Tehnologija izboljšuje naše življenje na vsakem koraku, spreminja tudi način kuhanja. Zato bom opisala ta čudovit pripomoček, ki sem ga prej omenila. Imenuje se Pressure King Pro. Gre za digitalni električni kuhalnik z 1000 W. Obstajajo 3-, 5- in 6-litrske različice.

Pressure King Pro je zasnovan tako, da spremeni način kuhanja v sodobnem življenju. Zdaj vam ni treba porabiti preveč časa za pripravo svojih najljubših obrokov. Tlačni King Pro kuha do 90% hitreje od običajnih metod. Ko lonec pripravlja hrano pod pritiskom pare, se okusi, vitamini in minerali povsem ohranijo.

Pet načinov kuhanja s Pressure King-om

 

Obstaja pet načinov za pripravo hrane s to napravo: Pressure Cook (kuhanje pod pritiskom), Slow Cook (počasno kuhanje), Steam (para), Fry (cvretje) in Multi Cook (večstopenjsko kuhanje).

Aparat ponuja možnost 24-urne zakasnitve časa – nastavite zjutraj in ko se vrnete domov z dela, bo kosilo ali večerja pripravljena.

14 vnaprej programiranih funkcij gumbov na dotik za meso, ribe, omake/juhe, veg, žita, testenine, riž, torto, pecivo, hrustljavo hrano, pico, jajce, jogurt in marmelade.

Zakaj kuhanje pod pritiskom?

Kuhanje pod pritiskom je do 90% hitrejše, kot priprava obroka na običajen način. Ta način priprave “zaklene” v hrano več vitaminov in hranil kot običajne metode kuhanja.

“Pressure King Pro deluje s pomočjo parne infuzije, s tehnologijo za zaščito okusa. Neprepusten pokrov je varno pritrjen na mestu medtem, ko se baza segreva in kuha hrano. Notranji lonci vsebujejo super-segreto paro pod pritiskom, ki ohrani jed z neverjetnim okusom, polno hranil. Pressure King Pro prav tako zaklene vlago, tako da je vsak obrok sočen, nežen in okusen.”

Nekaj mnenj uporabnikov

  • Čeprav potrebuje nekaj časa, da se segreje, kar je odvisno od funkcije, ki jo uporabljate (tudi do 30 minut), je še vedno zelo učinkovita.
  • Deluje tiho, dokler ne izpustite pare. Lahko pritisneš GO in greš stran. Ko zaključi s kuhanjem, te zvočno opozori.
  • Enostavno čiščenje.

Zaključek

Če si ljubiteljica električnih kuhinjskih aparatov in nimaš časa za tradicionalno pripravo zdrave prehrane, poskusit s tem. Pressure King Pro bo odlična izbira za tvojo družino. Glede na ceno je vredno naložbe.

Ta članek vsebuje affiliate povezave. Če klikneš na kakšno od mojih affiliate povezav in opraviš nakup, lahko prejmem provizijo, ki se sklicuje nate. To tebi ne prinaša nobenih dodatnih stroškov. Morda boš deležna celo kakšne ugodnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.