Komplet zanjo

Aloe Moisturizing Lotion -Hidratantna krema | Neto volumen: 118 ml + Forever Aloe Lips with Jojoba ® + Aloe Jojoba Shampoo – ALOE-JOJOBA šampon | Volumen: 296 ml. + Aloe Jojoba Conditioning Rinse – ALOE-JOJOBA balzam za lase | Volumen: 296 ml. + Avocado Face & Body Soap – Avokado milo za obraz in telo | Neto količina: 142g

Opis

Aloe Moisturizing Lotion

Globinsko vlaženje obraza in telesa z aloe vero je idealno z Aloe Moisturizing Lotion-om . Alantoin, olje mareličnih pešk in jojoba, z elastinom in kolagenom, združujejo učinke čistega, stabiliziranega gela aloe vere.  Krema tako pomirja in vlaži kožo.

Aloe Lips with Jojoba

Balzam za nego ustnic z jojobo je bogat negovalni izdelek. Ustvarjen je služenju ustnicam, saj aloe vera gel, jojoba, čebelji vosek, ter vitamini A, C in E, poskrbijo za nežne ustnice, ter blažijo vplive sonca, vetra in mraza. Poleg tega lajšajo pike žuželk, zmanjšajo oteklino, ter umirijo in poskrbijo za hitrejše celjenje herpesa (ob pravočasnem nanosu, preprečijo izbruh le-tega). Za zdrave in občudovanja vredne ustnice.

Aloe Jojoba Shampoo

Izdelan iz čistega notranjega dela lista aloe vere in s hranljivim jojobinim oljem. Naš izdelek za krepitev las je popolna izbira za vsakodnevno uporabo, ki bo pripomogla k najboljšemu videzu vaših las; brez dodanih sulfatov in parabenov, primeren tudi za vegane.

Aloe Jojoba Conditioner

Lahka formula, obogatena z izjemno čisto aloe vero in drugimi močnimi sestavinami, ki nežno mehčajo, gladijo ter olajšajo obvladovanje las, brez dodanih sulfatov. Tri različna olja so vključena za optimalno zaklepanje vlage v laseh, pri čemer izdelek ne vsebuje parabenov; popolnoma primeren za vegane.

Avocado Face & Body Soap

Nežno milo za obraz in celo telo, vsebuje poleg lista aloe vere tudi avokado, ki je bogat s hranili in vsebuje veliko koristnih snovi, vključno z vitamini A, C in E. Suha koža po čiščenju postane gladka, zaradi visoke vsebnosti maščob. Milo vas bo razvajalo z  vonjem sveže nabranih citrusov.

Mateja Grabner

https://mateas-matejagrabner.si
mateja@mateas-matejagrabner.si
Pravno obvestilo