fbpx

Komplet zanjo

Aloe Moisturizing Lotion -Hidratantna krema | Neto volumen: 118 ml + Forever Aloe Lips with Jojoba ® + Aloe Jojoba Shampoo – ALOE-JOJOBA šampon | Volumen: 296 ml. + Aloe Jojoba Conditioning Rinse – ALOE-JOJOBA balzam za lase | Volumen: 296 ml. + Avocado Face & Body Soap – Avokado milo za obraz in telo | Neto količina: 142g in darilna vrečka

Opis

Aloe Moisturizing Lotion

Globinsko vlaženje obraza in telesa z aloe vero je idealno z Aloe Moisturizing Lotion-om . Alantoin, olje mareličnih pešk in jojoba, z elastinom in kolagenom, združujejo učinke čistega, stabiliziranega gela aloe vere.  Krema tako pomirja in vlaži kožo.

Aloe Lips with Jojoba

Balzam za nego ustnic z jojobo je bogat negovalni izdelek. Ustvarjen je služenju ustnicam, saj aloe vera gel, jojoba, čebelji vosek, ter vitamini A, C in E, poskrbijo za nežne ustnice, ter blažijo vplive sonca, vetra in mraza. Poleg tega lajšajo pike žuželk, zmanjšajo oteklino, ter umirijo in poskrbijo za hitrejše celjenje herpesa (ob pravočasnem nanosu, preprečijo izbruh le-tega). Za zdrave in občudovanja vredne ustnice.

Aloe Jojoba Shampoo

Aloe vera v šamponu, naravno vsebuje saponine (snovi, ki ustvarjajo peno), zato se nam ni treba zanašati na umetne snovi. Naravno barvo las in sijaj poudari jojoba. Obe sestavini pa odstranita tudi najtrdovratnejšo maščobo, obenem pa pomirjata lasišče. Šampon vsebuje tudi eterično olje sivke iz linije Forever™ Essential Oils.

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

S kompleksom vitamina B, makadamijo, jojobo in eteričnim oljem sivke Forever™ Essential Oils, je  obogaten Aloe Jojoba balzam za lase. Vaši lasje bodo z uravnoteženo vrednostjo pH ostali zaščiteni. Balzam namreč pusti na laseh ovoj in pomaga preprečiti cepljenje konic. Vašim lasje dobijo dodaten sijaj in voljnost.

Avocado Face & Body Soap

Nežno milo za obraz in celo telo, vsebuje poleg lista aloe vere tudi avokado, ki je bogat s hranili in vsebuje veliko koristnih snovi, vključno z vitamini A, C in E. Suha koža po čiščenju postane gladka, zaradi visoke vsebnosti maščob. Milo vas bo razvajalo z  vonjem sveže nabranih citrusov.