Komplet za nego mešane kože

Komplet za nego mešane kože

Komplet za nego mešane kože – 4 delni set za nego mešane kože: 1 kom Sonya™ refreshing gel cleanser + 1 kom Sonya™ illuminating gel + 1 kom Sonya™ refining gel mask + 1 kom Sonya™ soothing gel moisturizer

Opis

Sonya je komplet izdelkov zasnovan posebej za mešano kožo. V vsakem od izdelkov je glavna surovina gel aloe vere, ki se mu pridružujejo drugi rastlinski izvlečki. S pomočjo revolucionarne tehnologije dosežemo, da aloja vnese svoje koristne učinke na mesta, kjer jih koža najbolj potrebuje.

Sonya™ refreshing gel cleanser

Čistilni gel je združen z gelom aloe vere in z različnimi rastlinskimi izvlečki. Vsebuje tudi vlažilne sestavine, kot je hladno stiskano olje kruhovca. Mešana koža se okrepi zaradi bogate vsebnosti antioksidantov.  Gel na nežen način, s pomočjo izvlečka sadeža Acacia concinna, pomaga odstraniti odmrle celice, nečistoče in ličila.

komplet za nego mešane kože

Sonya™ illuminating gel

Z najnovejšo tehnologijo, pomagajo peptidi v gelu izboljšati videz kože. Sladki koren in še 4 druge azijske rastline, izboljšajo ton kože in posvetlijo starostne pege. Koža bo spet mehka in gladka. Imela bo zdrav sijaj.

Sonya™ refining gel mask

Znanstveno zasnovana maska optimizira delovanje kože ponoči. Krepi ravnovesje kože z nadzorom maščobe in poživi videz kože.

Sonya™ soothing gel moisturizer

Gel vsebuje poleg aloje več kot 10 naravnih rastlinskih izvlečkov in olj, ki kožo umirjajo in izboljšajo njen videz. Med njimi so izvleček jabolk, betaglukan iz gob in hidrolizirani kolagen. Učinkovine se odlično vpijejo v kožo, jo navlažijo in ji dajejo svež videz.

Mateja Grabner

https://mateas-matejagrabner.si
mateja@mateas-matejagrabner.si
Pravno obvestilo