Komplet za napredno nego kože

Komplet za napredno nego kože

Komplet za napredno nego kože Infinite by FOREVER™: 1 kom infinite by Forever™ hydrating cleanser + 1 kom infinite by Forever™ firming serum + 1 kom infinite by Forever™ collagen-ceramide + 1 kom infinite by Forever™ restoring creme

Opis

infinite by FOREVER™

Infinite by FOREVER je napredna nega kože. S svojimi revolucionarnimi novimi formulami, razvitimi za vlaženje kože, se v boj proti procesu staranja podaja tako, da prodira od zunaj proti notranjim plastem kože. Z njegovo uporabo blažimo nastanek finih linij in gub. Ponovno se vzpostavi zdrava raven kolagena.

infinite by FOREVER™ hydrating cleanser

Ta vlažilna krema za čiščenje obraza je polna učinkovitih naravnih sestavin (izvleček jabolk in jabolčne aminokisline), nepogrešljivih za lepoto kože. Zahvaljujoč sestavinam, vaši koži zagotavlja vlago, obenem pa odstranjuje umazanijo in maščobe. Tako je koža pripravljena na nadaljnjo nego.

infinite by FOREVER™ collagen complex

Človeški organizem, je kolagen sposoben ustvariti po naravni poti, vendar se s staranjem ta proces upočasni. Zato ga je nujno nadomestiti. V človeškem organizmu tvori kolagen 30 odstokov beljakovinske mase. V koži dosega kolagen tudi do 70 odstotkov beljakovin. Kolagen se v procesu prebave razgradi na manjše peptide. Ti se postopoma razgradijo v aminokisline, ki se absorbirajo v organizem.

V prehranskem dopolnilu collagen complex je kolagen že hidroliziran v obliki peptidov. To zagotavlja boljšo absorpcijo. Koalgenu iz morskih rib se pridružijo tudi vitamin C, biotin in ceramid, ki ohranjajo naravno stanje in delovanje kože.

infinite by FOREVER™ firming serum

Serum z učinkovitimi naravnimi sestavinami na čelu z alojo, vlaži kožo. Koža postane gladka, napeta in polna. Obenem izboljšuje tonus kože. Zavira nastanek finih linij in gub.

infinite by FOREVER™ restoring creme

Obnovitvena krema vsebuje 15 različnih sestavin, ki hranijo kožo. Med njimi so aloe vera, acai, granatno jabolko in anti-aging eterična olja (olje sivke, olje lesa grenke pomaranče, olje bazilike, evkalipta, limete in pomarančne lupine). Kljub temu številu snovi, krema ne obremenjuje kože. Se hitro vpije, kožo navlaži in ji daje občutek gladkosti. Vse sestavine, krepijo učinkovitost aloe vere. Hranijo in pomladijo suho, nagubano kožo.

Mateja Grabner

https://mateas-matejagrabner.si
mateja@mateas-matejagrabner.si

Pravno obvestilo