Komplet za dobro jutro

Komplet za dobro jutro

Forever Bright ® Toothgel – krema za nego zob | Neto količina: 130g + Forever Aloe Lips with Jojoba ® + Aloe Ever-Shield Deodorant Stick – Deodorant | Neto količina: 92,1 g.

Opis

Aloe Lips with Jojoba

Balzam za nego ustnic z jojobo je bogat negovalni izdelek. Ustvarjen je služenju ustnicam, saj aloe vera gel, jojoba, čebelji vosek, ter vitamini A, C in E, poskrbijo za nežne ustnice, ter blažijo vplive sonca, vetra in mraza. Poleg tega lajšajo pike žuželk, zmanjšajo oteklino, ter umirijo in poskrbijo za hitrejše celjenje herpesa (ob pravočasnem nanosu, preprečijo izbruh le-tega). Za zdrave in občudovanja vredne ustnice.

Aloe Ever-Shield Deodorant

Deodorant je izdelan brez škodljivih aluminijevih soli. Visoka vsebnost aloe vere poskrbi za nežnost, ki jo potrebuje vaša koža. Deodorant gladko zdrsne pod pazduho. Uporabljate ga lahko neposredno po britju ali voskanju, ne da bi prišlo do draženja. Prijeten, čist vonj, ki ni premočan vas bo spremljal skozi dan.

Forever Bright Toothgel

Nežni gel za zobe združuje aloe vero, čebelji propolis, poprovo in zeleno meto. Formula poskrbi za beljenje zob, z naravnim okusom in je brez fluora. Odličen je za otroke, vegetarijance in … sploh za vse! Čebelji propolis, ki se uporablja za zaščito panjev, pripomore k splošnemu zdravje ustne votline, kar dokazujejo tudi številne zdravstvene raziskave. Občutek čistosti in odličen okus ostaneta še dolgo po umivanju zob.

Mateja Grabner

https://mateas-matejagrabner.si
mateja@mateas-matejagrabner.si
Pravno obvestilo