Vital5® – Napredna prehrana na preprost način

Ohranjanje vitalnosti

Odkrijte pot k vitalnosti in dobremu počutju s Forever Vital

V hitrem tempu sodobnega življenja se pogosto zatekamo k hitrim rešitvam, med katerimi je tudi hitra prehrana. Žal pa takšne odločitve pustijo negativne posledice našemu telesu, saj ga pogosto prikrajšamo pri vnosu ključnih vitaminov in mineralov, potrebnih za splošno dobro počutje, odpornost ter ohranjanje zdravja.

V odgovor na izzive sodobnega življenjskega sloga predstavljamo Forever Vital5® – inovativno rešitev, ki združuje moč petih vrhunskih Forever izdelkov. Ta edinstvena kombinacija deluje usklajeno, zapolnjuje prehranske vrzeli in zagotavlja ključna hranila, potrebna za izboljšan videz ter boljše počutje. Vital5® je temelj, ki vam omogoča, da se brez težav spopadete z vsemi izzivi in nalogami, ki vam jih prinaša vsak nov dan.

Izdelki v paketu Forever Vital5® so premišljeno oblikovani, da delujejo v sinergiji. To pomeni, da sočasna uporaba vseh petih izdelkov prinaša izjemne rezultate, ki presegajo učinkovitost posameznega Forever izdelka. Odkrijte pot k vitalnosti in optimalnemu zdravju s Forever Vital5®!

Ključne prednosti Vital

Popolna prehranska podpora: Vital5® združuje pet vrhunskih Forever izdelkov, ki delujejo skupaj za zapolnitev prehranskih vrzeli in zagotovitev ključnih hranil za boljši videz in počutje.

Sinergijsko delovanje: Izdelki v paketu Forever Vital5® so formulirani tako, da delujejo skupaj v sinergiji. Uporaba vseh petih izdelkov hkrati poveča učinkovitost, kar je ključno za celovito podporo telesu.

Izdelki v paketu

Aloe vera gel
 • Forever Aloe Vera Gel®
  • Certificiran s strani International Aloe Science Council.
  • Podpira delovanje prebavnega sistema in absorpcijo hranil.
  • Patentiran in izpopolnjen postopek pridobivanja za ohranjanje moči narave.
Forever Active Pro-B
 • Forever Active Pro-B™
  • Mešanica probiotikov za zdrav prebavni sistem in krepitev imunskega sistema.
  • Patentirana tehnologija inkapsulacije za učinkovito sproščanje bakterij v prebavnem traktu.
Omega-3 Arctic sea
 • Forever Arctic Sea®
  • Omega-3 maščobne kisline za podporo zdravju srca.
  • Ekskluzivna mešanica ribjega, lignjevega in oljčnega olja.
Argi +
 • ARGI+®
  • Dnevni priporočeni odmerek L-arginina za podporo krvnemu obtoku.
  • Vitamini, ki se medsebojno dopolnjujejo in sadeži za okusen, saden okus.
 • Forever Daily®
  • Močan dnevni multivitaminski dodatek s kompleksom AOS Complex®.
  • 55 popolno uravnoteženih hranil z alojo za najnaprednejšo prehransko podporo.

Zakaj izbrati Vital?

 • Preprosta uporaba: Enostavna vključitev v vsakodnevno rutino.
 • Napredna formula: Patentirane formule za najboljšo učinkovitost.
 • Zaupanja vredni izdelki: Izdelki so prejeli certifikate znanstvenih ustanov.

Poglejmo še malo drugače

Dobrodošli na hranilni superavtocesti vašega zdravja!

Vaše telo je kot kompleksna mreža cest, sestavljena iz celic, tkiv in organov, ki delujejo v usklajenem sistemu. Predstavljajte si to mrežo kot zemljevid, kjer so manjše ceste, avtoceste in vse vmes, ki predstavljajo sisteme v vašem telesu. To lahko poimenujemo Hranilna Superavtocesta.

Ko uživate hrano in prehranske dodatke, hranilna superavtocesta zagotavlja, da hranila dosežejo celice in tkiva ter odvaja odpadne snovi iz telesa. Izdelki v paketu Vital5® so skrbno izbrani, da podpirajo Hranilno Superavtocesto na tri ključne načine.

 1. Absorpcija
  Absorpcija se nanaša na biorazpoložljivost hranil – koliko hrane ali dodatka se absorbira v telo. Večja absorpcija pomeni več koristi za vaše telo. Vital5® pomaga pri absorpciji na dva načina:
  • Forever Aloe Vera Gel®: Nahrani prebavni trakt za zdravo prebavo in vpliva na izločanje odpadnih snovi.
  • Forever Active Pro-B™ – probiotik: Zagotavlja raznolike zdrave bakterije, ki podpirajo prebavo.
 2. Cirkulacija
  Po optimizaciji absorpcije je naslednji korak podpora srčno-žilnemu zdravju in cirkulaciji. Forever Arctic Sea® zagotavlja esencialne maščobne kisline omega-3, ki podpirajo srčno-žilni sistem. ARGI+® poveča produkcijo dušikovega oksida, kar krepi cirkulacijo in povečuje učinkovitost raznosa hranil.
 3. Okrepitev
  Zadnji korak hranilne superavtoceste je okrepitev oz. dostava koristnih hranil do celic in tkiv. Forever Daily® zagotavlja 55 hranil, vključno z bistvenimi vitamini in minerali, ki zapolnijo vrzel, ki nastane zaradi pomanjkljive prehrane.
Vital 5 paket

Mnenja strank

“VITAL5® mi je pomagal ohraniti energijo skozi cel dan. Priporočam vsem s hitrim življenjskim slogom!” – Petra K.

Kako naročiti?

 1. Izberite svoj Forever VITAL5® paket.
 2. Dodajte v košarico in zaključite nakup.
 3. Pričakujte dostavo na vaš naslov.

Sprejemanje zdravih odločitev je odličen način kako podpreti vašo hranilno superavtocesto in vaše telo.

Ne pozabite na hidracijo

Če boste vsak dan popili osem kozarcev vode, se boste počutili bolj siti, iz telesa boste odplaknili toksine, ohranjali zdravo kožo in pomagali telesnim sistemom, da bodo delovali pravilno.

Svoji paleti dodajte barve

Z uživanjem polnovredne hrane ter raznolikega sadja in zelenjave zagotavljate svojemu telesu potrebne vitamine in minerale, kar pomaga pri občutku večje sitosti dlje časa in poveča energijo.

Skočite v akcijo

Študije kažejo, da so tisti, ki so aktivni vsaj 30 minut na dan, od 4- do 5-krat na teden, bolj zdravi, srečnejši in produktivnejši. Aktivnost pa ne pomeni nujno, da ves čas preživite v telovadnici – v službi izberite stopnice ali uživajte v vožnji s kolesom s svojo družino – samo spravite se v gibanje!

Odpočijte si

Brez pravega spanca telo ne deluje s svojo polno zmogljivostjo, zaradi česar se počutite pod stresom, brez energije in neproduktivni. Od 7 do 8 ur spanja na noč vam lahko pomaga ponastaviti telo in um ter vas pripravi na vaš dan.

Naročite Vital in poskrbite za svoje zdravje!

Še en namig 😉: Ob registraciji v webshop prejmete posebno ugodnost (ob registraciji in naročilu nad 55 € + DDV, vas čaka popust).

Mateja Grabner

https://mateas-matejagrabner.si
mateja@mateas-matejagrabner