fbpx

Komplet za na pot

50 ml Aloe-Jojoba Shampoo x 2, 50 ml Aloe-Jojoba Conditioning Rinse, 50 ml Aloe Moisturizing Lotion, 30 g  Forever Bright Toothgel in darilna vrečka.

Opis

Aloe Jojoba Shampoo

Aloe vera v šamponu, naravno vsebuje saponine (snovi, ki ustvarjajo peno), zato se nam ni treba zanašati na umetne snovi. Naravno barvo las in sijaj poudari jojoba. Obe sestavini pa odstranita tudi najtrdovratnejšo maščobo, obenem pa pomirjata lasišče. Šampon vsebuje tudi eterično olje sivke iz linije Forever™ Essential Oils.

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

S kompleksom vitamina B, makadamijo, jojobo in eteričnim oljem sivke Forever™ Essential Oils, je  obogaten Aloe Jojoba balzam za lase. Vaši lasje bodo z uravnoteženo vrednostjo pH ostali zaščiteni. Balzam namreč pusti na laseh ovoj in pomaga preprečiti cepljenje konic. Vašim lasje dobijo dodaten sijaj in voljnost.

Aloe Moisturizing Lotion

Globinsko vlaženje obraza in telesa z aloe vero je idealno z Aloe Moisturizing Lotion-om . Alantoin, olje mareličnih pešk in jojoba, z elastinom in kolagenom, združujejo učinke čistega, stabiliziranega gela aloe vere.  Krema tako pomirja in vlaži kožo.

Forever Bright Toothgel

Nežni gel za zobe združuje aloe vero, čebelji propolis, poprovo in zeleno meto. Formula poskrbi za beljenje zob, z naravnim okusom in je brez fluora. Odličen je za otroke, vegetarijance in … sploh za vse! Čebelji propolis, ki se uporablja za zaščito panjev, pripomore k splošnemu zdravje ustne votline, kar dokazujejo tudi številne zdravstvene raziskave. Občutek čistosti in odličen okus ostaneta še dolgo po umivanju zob.