Komplet za aktivne – vanilija

Komplet za aktivne - vanilija

Komplet za aktivne – vanilija: FOREVER LITE ULTRA VANILLA s sladkorjem in sladilom, okus vanilije Neto količina: 375 g | Prehransko dopolnilo. + Forever Fast Break® – Hrustljava energijska ploščica z okusom arašidovega masla | Neto količina: 56g

Opis

Forever Lite Ultra Vanilla – 15 serviranj

Lite Ultra vsebuje naravno aromatizirane sojine beljakovine. Slasten okus vanilije bo godil vašim brbončicam. Napitek je preprost za pripravo in zagotavlja 100 % PDV 18 vitaminov in mineralov. Nadomestni obrok je lahek in ga lahko pripravite zamenjate za katerikoli dnevni obrok, tudi, ko ne utegnete med sestankom na kosilo.  Ob jutranji naglici je še posebej slasten zajtrk. Vsebuje patentiran encimski sistem Aminotein ®††. Okusni napitek vsebuje 17 gramov beljakovin. Lahko ga mešamo z mlekom, kot tudi s sadjem in ledeno kašo. Priporočamo eno merico na dan. Vsebuje sojo.

Forever Fast Break

Popolnoma nova, slastna ploščica s kikirikijevim maslom, oblita s čokolado, z manj sladkorja in še več vlakninami. Kadar potrebujete dodatno energijo ali nadomestiti obrok, si privoščite nasitno ploščico z  11 grami beljakovin. Ploščica je polna vitaminov in mineralov, vključno s pomembnim fosforjem, ki pospešuje presnovo maščob in ogljikovih hidratov.

Mateja Grabner

https://mateas-matejagrabner.si
mateja@mateas-matejagrabner.si
Pravno obvestilo