Komplet za aktivne – čoko

Komplet za aktivne - čoko

Komplet za aktivne – čoko: FOREVER LITE ULTRA CHOCOLATE s sladkorjem in sladilom, okus čokolade  Neto količina: 375 g | Prehransko dopolnilo. + Forever Fast Break® – Hrustljava energijska ploščica z okusom arašidovega masla | Neto količina: 56g

Opis

Forever Lite Ultra Chocolate – 15 serviranj

Lite Ultra vsebuje naravno aromatizirane sojine beljakovine. Slasten okus čokolade bo godil vašim brbončicam. Napitek je preprost za pripravo in zagotavlja 100 % PDV 18 vitaminov in mineralov. Nadomestni obrok je lahek in ga lahko pripravite zamenjate za katerikoli dnevni obrok, tudi, ko ne utegnete med sestankom na kosilo.  Ob jutranji naglici je še posebej slasten zajtrk. Vsebuje patentiran encimski sistem Aminotein ®††. Okusni napitek vsebuje 17 gramov beljakovin. Lahko ga mešamo z mlekom, kot tudi s sadjem in ledeno kašo. Priporočamo eno merico na dan. Vsebuje sojo.

Forever Fast Break

Popolnoma nova, slastna ploščica s kikirikijevim maslom, oblita s čokolado, z manj sladkorja in še več vlakninami. Kadar potrebujete dodatno energijo ali nadomestiti obrok, si privoščite nasitno ploščico z  11 grami beljakovin. Ploščica je polna vitaminov in mineralov, vključno s pomembnim fosforjem, ki pospešuje presnovo maščob in ogljikovih hidratov.

Mateja Grabner

https://mateas-matejagrabner.si
mateja@mateas-matejagrabner.si
Pravno obvestilo